Miért?

de-ce2

Mert be akarom bizonyítani, hogy semmi sem rombolhat le egy álmot és mert a fogyatékosság nem áll a siker útjában. Mert minden nap találok elég motivációt arra hogy tovább lépjek, hogy megmutassam másoknak is, hogy Romániában is lehet szeretni és űzni a para-kerékpározást.

Egy paralimpiai aranyérem birtokában azt tudom mondani, hogy a sportban, de főleg a parakerékpározásban minden verseny és minden győzelem csak úgy érhető el, ha a körülötted lévők feltétel nélküli támogatását élvezed.

Annak ellenére, hogy minden érem szépen csillog, azt hiszem, az élsportolás célja az emberek életének egyfajta megváltoztatása. A példák ereje, azok az események, amelyeken részt veszek és azok a projektek, amelyekbe belevágtam az évek során mind arról tanúskodnak, hogy fel akarom hívni az országban lakók figyelmét a parakerékpározásra, mint jelenségre és annak fontosságára.

Arra kérlek, hogy ha következőben felülsz egy kerékpárra, duplán örülj annak, hogy tudsz tekerni, örülj annak, hogy te ezt megteheted, és örülj azok helyett is, akik egyáltalán nem ülhetnek kerékpárra.

Azt hiszem, így könnyebben megtanulhatjuk, hogy sosem adjuk fel az álmainkat a körülményektől és az előttünk álló nehézségektől függetlenül

 

FacebookFlipboardLinkedInPinterestTumblrWhatsAppReddit

Támogatók

Partener principalPartener Gold Partener Silver
szereda_roTusnadlogo_allianz
  Sustinatori 
 RO_BCR_Sponsoring_Coop_etc casco-logoMOL_logo Logo-MP-2014-mare
dedeman-bunnuclear-bun sigla Autoliv-Logo-neu