Vorbitor motivaţional

În toți acești ani, în care m-am pregătit pentru a câștiga tVorbitor-Motivationalitlul paralimpic, am învățat că visurile pot deveni realitate dacă ai curajul să crezi în ele. A trebui să depășesc foarte multe obstacole încă de la începutul carierei mele ca sportiv, însă nu mă refer aici la cele de pe pistă, ci la acelea financiare, logistice sau legate de oameni, implicare și viziune.

Deși într-o continuă competiție atât cu mine, cât și cu ceilalți, pentru a nu mă lăsa depășit de adversari, nu am fost niciodată prea obosit să învăț de la cei din jur, să ascult activ și să mă dezvolt continuu ca om și ca sportiv.

Din fericire, povestea mea a însemnat un succes românesc cunoscut la nivel internațional ce este susținut de 25 de ani de muncă și de lecții învățate de la viață. Le mulțumesc tuturor celor care cred în mine și în visul meu, dar și tuturor celor care aleg să îmi fie alături! La scurt timp după succesul meu de la Paralimpiadă, am descoperit că sunt foarte mulți oameni care își doresc să audă cum am ajuns atât de departe condus de o idee transformată în vis, ce pași am urmat, care au fost resursele interioare la care am apelat și, cel mai important, de ce am continuat atunci când puteam foarte ușor să mă opresc.Eduard-Novak-Youtube

În discursurile pe care le susțin la evenimente atât publice, cât și private, îmi place să împărtășesc cu ceilalți poveștile acumulate în urma experiențelor mele. Temele preferate pe care le abordez sunt:

  • Puterea de a trece peste dificultăți
  • Cum să devii un învingător
  • De la viziune la rezultate
  • Valori
  • Performanță
  • Nu există ,,Nu se poate”
  • Atitudinea face diferența
  • Ambiție și disciplină

Link către un discurs publicat pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=15c4rrVrYOo.

Pentru participarea la evenimente te rugăm să ne scrii prin formularul de la pagină Contact.

 

FacebookFlipboardLinkedInPinterestTumblrWhatsAppReddit

Parteneri

Partener principalPartener Gold Partener Silver
szereda_roTusnadlogo_allianz
  Sustinatori 
 RO_BCR_Sponsoring_Coop_etc casco-logoMOL_logo Logo-MP-2014-mare
dedeman-bunnuclear-bun sigla Autoliv-Logo-neu