De ce

de-ce2Pentru că îmi doresc să arăt că nimic nu poate doborî un vis și pentru că dizabilitatea nu stă în calea succesului, mi-am propus să găsesc în fiecare zi în mine motivația de a merge mai departe și să le arăt celor din jur de ce și în România para-ciclismul poate fi un sport practicat și iubit de public. 

Cu o medalie de aur la gât, pasiune și dorință de a-mi purta visul către următoarul obiectiv, vreau să transmit că în sport, și mai ales în para-ciclism, fiecare cursă, fiecare concurs și fiecare victorie sunt însoțite de muncă și susținere necondiționată din partea celor din jur. 

Chiar dacă medaliile strălucesc frumos, eu cred că scopul sportului de performanță este că poate schimba viața oamenilor. Puterea exemplului, evenimentele la care particip și proiectele în care m-a implicat de-a lungul timpului stau mărturie dorinței mele de a aduce în atenția românilor importanța para-ciclismului. 

Vă invit pe toți ca data viitoare când urcați pe o bicicletă să vă bucurați de 2 ori, pentru dumneavoastră și pentru cei care poate nu au avut încă posibilitatea să facă acest lucru. Cred că așa vom invăța să nu mai renunțăm la visuri indiferent de circumstanțe. 

 

 

 

FacebookFlipboardLinkedInPinterestTumblrWhatsAppReddit

Parteneri

Partener principalPartener Gold Partener Silver
szereda_roTusnadlogo_allianz
  Sustinatori 
 RO_BCR_Sponsoring_Coop_etc casco-logoMOL_logo Logo-MP-2014-mare
dedeman-bunnuclear-bun sigla Autoliv-Logo-neu