Puncte de vedere

Pentru că sunt implicat activ în mai multe proiecte, care nu au neapărat legătură directă cu para-ciclismul, vreau să transmit câteva detalii despre fiecare în parte. Una dintre valorile mele este sinceritatea și îmi doresc ca toți cei care mă cunosc sau nu, să aibă acces la informații corecte și date transparente asupra activității și proiectelor mele.
 
Despre Federația Română de Ciclism
Sunt Președintele Federației Romane de Ciclism (FRC) și acest lucru este recunoscut de toate forurile naționale și internaționale. Activitatea pe care o realizez la federatie este pentru a dezvolta ciclismul în țară și a forma atleți care să aducă performanță. Banii derulați sau beneficiile obținute prin intermediul Federației nu vor constitui în niciun fel folosință pentru scopuri personale și nici nu au sponsorizat prezența mea la Paralimpiada din Rio de Janerio.
 
Despre Tușnad Cycling Team
Este singurul club sportiv pro-continental din țară și a fost înființat pentru a participa la concursuri internaționale. Sunt fondatorul acestui club unde împreună cu echipa mea am înființat și o școală de ciclism pentru copii, unde avem deja rezultate la concursurile internaționale. Sponsorizările pentru paralimpiadă nu au fost investite în echipamentele clubului, ci în echipamentele folosite strict de mine pentru a participa la Paralimpiada din Rio 2016. Există un cont special pentru a delimita sponsorizările pentru susținerea mea la Rio de veniturile clubului.
 
Despre compania Med-Expert
Este o firmă cu activitate în protezare și echipamente medicale pe care am înființat-o din nevoia de a-mi acoperi costurile participării la concursurile internaționale. Atunci când am decis că sportul va fi principalul meu ,,serviciu”, la conducerea firmei a venit soția mea, Laura Novak, care în prezent se ocupă de întreaga activitate a companiei.
 
Despre Cofetăria NOVAK
Este o afacere deținută de familia Novak în Miercurea Ciuc pentru a le face tuturor celor care ne trec pragul viața mai dulce și a le aminti de gustul bun al micilor plăceri din viață.  

 

 

 

 

FacebookFlipboardLinkedInPinterestTumblrWhatsAppReddit

Parteneri

Partener principalPartener Gold Partener Silver
szereda_roTusnadlogo_allianz
  Sustinatori 
 RO_BCR_Sponsoring_Coop_etc casco-logoMOL_logo Logo-MP-2014-mare
dedeman-bunnuclear-bun sigla Autoliv-Logo-neu